Staalbouw

Metaalbedrijf Kaal B.V.

Bedrijfsactiviteiten

 

Utiliteitsbouw

Heeft u bouwplannen voor een kantoor, semi- en/of overheidsgebouw, bedrijfspand of woning?

Metaalbedrijf Kaal heeft voor elk project de kennis in eigen huis, van ontwerpfase tot oplevering. Dat werkt snel en vertrouwd, de garantie voor een goed resultaat!

Metaalbedrijf Kaal ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies in Europa en ver daarbuiten. Onze werkzaamheden lopen uiteen van klein staalwerk tot complete constructies. Ook voor afwerkende elementen zoals hekwerken kunt u aankloppen.

 

Trappen en bordessen

Voor het ontwerp en vervaardiging van trappen en bordessen houden wij ons aan de specificaties van de opdrachtgever, uiteraard op basis van de geldende richtlijnen. Elk type trap kan worden voorzien van treden in de meest uiteenlopende variaties. We onderscheiden vier productgroepen: professionele klimmaterialen, etage- en interieurbouw, leuningen en hekwerk, klim- en vluchtwegen.

 

Bruggenbouw

Metaalbedrijf Kaal begrijpt als geen ander dat we met z’n allen bruggen moeten bouwen om de vooruitgang te bewerkstelligen. Hierbij is iedere overspanning door ons te verwezenlijken. Stabiel, dynamisch belastbaar en naar inzicht van de opdrachtgever.

Voor metaalbedrijf Kaal geldt het concept ‘Geen Brug te Ver’; loopbruggen, aanmeerbruggen voor zeeschepen, leidingbruggen, spoorbruggen en ga zo maar door. Met behulp van de modernste software, welke de ideale verbindingen berekenen, kan dit in elk gewenst model.

 

Speciale constructies

De uitdaging voor ieder staalconstructiebedrijf, want voor deze constructies komen specialisatie en maatwerk om de hoek kijken. Dit vereist vakmanschap en grondig overleg met de opdrachtgever.

Metaalbedrijf Kaal ziet al deze opdrachten als de kroon op het werk. Een gevarieerd productenscala en de toepasbaarheid van verschillende materialen, maken dat Metaalbedrijf Kaal kan laten zien waartoe ze in staat is. De bewerkingen zoals speciale las- en walstechnieken, speciale snijmethoden en het buigen van materiaal zijn daar een voorbeeld van.

Dus voor constructies met aparte vormen, grote afmetingen, hoge moeilijkheidsgraad en alle andere architectonische hoogstandjes moet u bij metaalbedrijf Kaal zijn.

Wat we doen

Bekijkt u hier onze projecten >

 

Heeft u een opdracht, twijfel niet en neemt u contact met ons op 0316-225746 of via email info@mtbkaal.nl

COPYRIGHT © 2013 | ALL RIGHTS RESERVED