Onderneming

Metaalbedrijf Kaal B.V.

Wie constructies van Kaal niet kent is niets gewend!

 

 

Al meer dan 35 jaar een begrip binnen de Nederlandse grenzen en niet te vergeten daarbuiten. Dankzij het innovatieve productieproces, de strengste kwaliteitseisen en de ijzersterke bewaking hiervan, is Metaalbedrijf Kaal een van de topspelers in de huidige constructiemarkt.

 

Door de no-nonsense cultuur binnen de organisatie, weten we snel en tegen de juiste prijs afspraken met u te maken. We waarderen opdrachtgevers op juiste schaal en doen alles om de technische en financiële aspecten van de opdracht zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

 

Zo hebben we niet alleen oog voor de staalconstructie op zich, maar zien ook toe op het conserveren. Niet alleen de huidige constructie is van belang, maar ook de totale levensduur behoort tot de kwaliteitseisen van metaalbedrijf Kaal.

Kwaliteit

 

 

Onze vakbekwame en ervaren medewerkers leveren kwaliteit van ontwerp tot en met montage. Onze medewerkers zijn VCA-gediplomeerd en wij zijn in het bezit van de lasvergunning 'Großer Eignungsnachweis der SLV' (Duisburg). Tevens produceren we volgens de normen DIN 18800 deel 7, DIN 4112 en DIN 4132.

Wat we maken

Wij ontwerpen, produceren en monteren staalconstructies in West-Europa en ver daarbuiten. De ons gestelde uitdagingen variëren van kleine delen tot complete staalconstructies.

 

Onze business:

Utiliteitsbouw

Trappen en bordessen

Bruggenbouw

Speciaalconstructies

 

Onze klanten:

Bouwondernemingen, architecten, bedrijven uit de agrarische sector, chemie en foodindustrie, installatiebouw, machinebouw.

Ook particulieren en overheidsinstellingen behoren tot onze klantenkring.

Onze projecten >

 

Neemt u contact met u op 0316-225746 of via email

info@mtbkaal.nl

COPYRIGHT © 2013 | ALL RIGHTS RESERVED